Alweer bijna 3 weken terug :-) - Reisverslag uit Oss, Nederland van Ehssane Gounou - WaarBenJij.nu Alweer bijna 3 weken terug :-) - Reisverslag uit Oss, Nederland van Ehssane Gounou - WaarBenJij.nu

Alweer bijna 3 weken terug :-)

Blijf op de hoogte en volg Ehssane

07 Maart 2006 | Nederland, Oss

Hallo iedereen,

Het is weer een tijd geleden dat ik een bericht op mijn site heb geplaatst. Ondanks het feit dat ik weer terug ben, wil ik nog graag een afsluitend bericht plaatsen. Dit zal ik niet nu doen, omdat ik het erg druk met school heb helaas. Dus houd mijn site maar goed bij en dan verschijnt er gauw een samenvatting van mijn verblijf in Parijs.

Oh ja, dit wil natuurlijk niet zeggen dat ik geen tijd heb voor leuke dingen. Als je zin hebt om wat bij te kletsen kun je gewoon contact met me opnemen. Vind ik alleen maar leuk :-) Mijn nummer is: 06 20838750

Dikke kus,

Ehssane

P.s: vergeet niet te stemmen vandaag voor de gemeenteraadsverkiezingen!

• 07 Maart 2006 - 17:29

Marrit:

Hey meis,

Ik blijf in spanning wachten ;)
    Maar ik ben trots op je hoor en wil snel weer bijkletsen :D

Dikke kus Marr

• 07 Maart 2006 - 17:30

Marrit:

En ik heb gestemd vandaag...Goed he!!
    XXX

• 07 Maart 2006 - 19:24

Johan:

Ihssane, leuk dat je mij nog steeds je berichten stuurt. Vandaag is het inderdaad spannend: ik heb beloofd dat ik, ingeval de PMB vandaag niet haar eerste zetel behaalt, ik morgen 3 rondjes om de Grote Kerk zal fietsen. Groeten, wellicht tot vanavond in het gemeentehuis, Johan.

Ehssane

Beste familie, vrienden en collega’s, Zoals jullie al wellicht weten zijn op 7 maart de Provinciale Statenverkiezingen in Brabant. Met trots deel ik mee dat ik op nummer 9 sta van de PvdA lijst! Voor de volledige lijst kun je kijken op http://www.gewestnoord-brabant.pvda.nl Dit betekent dat vanaf nu de campagne is begonnen, waar ik met veel energie en zin aan begin. Maar campagne voeren kan ik niet alleen en wil jullie daarom vragen om zoveel mogelijk mensen op de hoogte te stellen van mijn kandidaatsstelling. Ik zet me in voor idealen en hopelijk steunen jullie mij hierin. Tot gauw en Toedels!!! Ehssane Gounou